2020. 08. 19., Szerda, 14:21

Írd be a naptárba - Vasárnap újra ingyenes kávékóstolás az Elevenben!

Júliusban ígéretet tett az Eleven Kultúrbisztró a Roastopus Coffee Roastery-vel vállvetve, hogy minden hónap során ingyenes kávékóstolással jelentkeznek. A sorozat a "Feketén gyümölcsös" nevet kapta, és augusztusi célkitűzése, hogy bebizonyítsa a számotokra, a kávé nem keserű.

Míg az előző hónapban a Roastopus Seashell került bemutatásra, augusztus 23-án, vasárnap egy gyümölcsösebb verzió kerül az őrlőbe. A Seahorse-ról annyit kell tudnotok, hogy a guatemalai Atitlán-tó vulkanikus hegyeiről származik és egy nedves feldolgozású kávé ami őszibarack, narancshéj és grillázs ízjegyeket tartalmaz. 

A Seahorse egy karakteres, izgalmas tétel, amit haladóbb kávéfogyasztóknak ajánlanak és amit az Elevenben vasárnap 14 és 18 óra között cappuccino, cortado és presszó formájában kóstolhattok meg teljesen ingyen.

Ingyenes kávékóstolón bizonyítja be az Eleven és a Roastopus, hogy létezik a gyümölcsös kávé!

Ingyenes kávékóstolón bizonyítja be az Eleven és a Roastopus, hogy létezik a gyümölcsös kávé!

"Nem szeretem a keserű kávét!" - jelentik ki gyakorta még a rendszeres kávéfogyasztók is, miközben a harmadik kanálnyi cukrot lapátolják a csészébe. "A kávé gyümölcs, miért lenne keserű?" - kérdezi erre a kávépörkölő. A meglepő riposztot, miszerint a kávé lehet gyümölcsös is, most egy kóst

Kivel találkozunk a pultnál egy jó feketére?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: