Új receptúrával és számos új ízzel vág neki az Olasz fagyizó az idei szezonnak!

2019. 05. 24., Péntek, 09:53

Új receptúrával és számos új ízzel vág neki az Olasz fagyizó az idei szezonnak!

Legutóbbi ottjártunkkor, a Rippl-Rónai téren található Neu Olasz Fagyizó 27 évre visszanyúló történetét derítettük fel, most gondoltuk, ízlelőbimbóink tesztelésére kérjük őket és kiderítjük, milyen fagyi újdonságokkal vágnak neki a 2019-es szezonnak. Alaposan megleptek minket!

Neuéknál óriási hangsúlyt fektetnek a fagylaltok receptúrájára, évről-évre kísérleteznek új ízekkel, de a 2019-es trendeknek megfelelően ők is a természetes alapanyagokban hisznek igazán. Minden "mű" dolgot kivontak a képletből, javítottak az alapanyagok minőségén és igazán finom gyümölcsöket használnak fel a kedvenc fagyijaitok elkészítéséhez. 

Nap mint nap 32 különböző íz közül válogathatunk a pultban, ahol a sztenderd ízek folyamatosan képviseltetik magukat, mellettük pedig 16 egyedi aromájú fagylalt váltogatja egymást, hogy a kínálatban található 48 íz mindegyikét végig tudjuk kóstolni idővel.

A kedvenc süteményeink is képviseltetik magukat a fagyipultban, így belenyalhatunk egy igazi lúdlábba vagy egy Eszterházy tortába, a zserbóról nem is beszélve. Ám a sztenderd ízek mellett sem szabad csukott szemmel (és bezárt ajkakkal) elmenni, hiszen az alap csokoládés fagylaltjuk is 60%-os belga csokoládéból készül az idei évtől. 

Az adagok tökéletesek, a lányok a pult mögött még mindig rendesen megpúpozzák a gombócokat, a fagyiban található gyümölcs, keksz és torta darabokat imádjuk, az ízekről pedig csak annyit, hogy már várjuk a következő lehetőséget amikor újra belenyalhatunk egy finom Zacher, vagy joghurtos eper fagyiba. 

Ha fagyizni vinne az utatok, mindenképpen kóstoljatok bele az Olasz Fagyizó újdonságaiba, nem fogtok bennük csalódni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: