2018. 08. 16., csütörtök, 15:02

Humorral fűszerezett akcióé a főszerep a Kultik első hétvégéjén - A 74nullanulla moziajánlója

Egyből 9 filmmel indít az új Kultik mozi a Kaposvár Plázában a hosszú hétvégén, amelyek között vannak bőven premier filmek sőt, olyanok is, amiket eddig Kaposváron még nem láthatott a közönség. Kiemelünk most számotokra három kitűnő alkotást, amiket bátran tudunk ajánlani kikapcsolódásképp.

A Hangya és a Darázs

Thanos csettintését követően ugyan a fél Marvel Univerzum elporladt, mégis azt hinnénk, hogy a már jól ismert Hangya megúszta a felezést. Ezt nem tudhatjuk biztosan, hiszen a Hangya és a Darázs még az őrült titán magánakciója előtt játszódik, hiszen a Polgárháborút követően veszi fel a film a fonalat. Hősünk épp láblógatással tölti két éves házi őrizetét, miközben leállt a szuperhősködéssel és inkább apaként kíván tündökölni, mikor betoppannak régi ismerősei, Dr. Hank Pym és Hope.


 

Apa és lánya a Hangya segítségét kéri egy mentőakcióban, melyet a kvantumtérben ragadt anyuért indítanának, ám nem megy minden zökkenőmentesen, hiszen mindeközben feltűnik a Szellem, aki elég lazán játszik a fizika törvényeivel. Hogy felvehessék a versenyt a teljesen más szintet képviselő ellenséggel, Hope a Darázs gúnyába bújik, hogy Scottal karöltve véget vethessenek a Szellem ámokfutásának, és kideríthessék, mi is történt az eltűnt anyukával. Hogy mindez miként sikerül, és mennyi poént tartogat a Hangya, az alábbi időpontokban kideríthetitek a kaposvári Kultik moziban:

 

Szombat: 11.45, 18.30

Vasárnap: 11.45, 18.30

Hétfő: 11.45, 18.30

 

Előzetes:

 

A kém aki dobott engem

Az elmúlt időszakban mindig arról lehetett hallani, hogy Mila Kunis és párja Ashton Kutcher épp merre csámborognak Budapesten, valamint, hogy Kate McKinnon milyen szépen megtanult magyarul rappelni. Mindezek hátterében az állt, hogy a két színésznő hosszú hetekig Budapesten forgatott, mégpedig a most megjelenő akció-vígjátékot A kém, aki dobott engem című alkotást! A filmben a csajok legjobb barátnők, akik igazán élvezik az életet a pezsgő Los Angelesben, amikor szokás szerint, bekevernek a pasik.

 

 

De ezúttal nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk, hiszen Audrey (Mila Kunis) expasija hozza a fejükre a veszedelmet, hiszen mint kiderült, kém volt, akit most bérgyilkosok üldöznek. A csajok pedig rosszkor vannak rossz helyen, így most ők is célpontokká válnak, menekülniük kell. Meg sem állnak Európáig, ahol szépen lassan összerakják a képet, hogy miként pottyantak bele egy véres játszmába, és megpróbálják saját kezűleg lezárni a bulit, amely elég nehezen megy, lévén azt sem tudják néha, hogy mit csinálnak. A csajok elég abszurd és vicces kalandjait az alábbi időpontokban lehet csekkolni a Kultikban:

 

Szombat: 12.10, 16.30

Vasárnap: 12.10, 16.30

Hétfő: 12.10, 16.30

 

Előzetes:

 

Mission: Impossible - Utóhatás

Tom Cruise nem öregszik, a vén róka továbbra is úgy ugrál át házról házra mint 20 évvel ezelőtt. Jó, ez nem teljesen igaz, hiszen e film forgatása során pont nem sikerült a mutatvány, és lábát törte a színész, aki miatt 2 hónapig állt is a munka. De végül azért elkészült a legújabb lehetetlen küldetés, és milyen jó, hogy Cruise nem adta fel! A darabjaira hullott kém egység az IMF hamvaiban tapiskoló Ethan Hunt és apró csapata ezúttal is elképesztően látványos mutatványokkal kápráztatja el a nézőket, miközben végre kaptak egy olyan főgonoszt is Superman…. akarom mondani Henry Cavill személyében, aki nemhogy megizzasztja hősünket, de néha még felül is kerekedik rajta.

 

 

Hogy Ethan miként áll fel az újabb és újabb pofonokat követően, hogyan repül le egy száguldó motorról egy ütközést követően, hogy menekül meg egy lezuhant helikopterből és miként vív élet-halál harcot egy sziklaszirten, az alábbi időpontokban lehet meglesni a kaposvári Kultikban:

 

Szombat: 15.50

Vasárnap: 15.50

Hétfő: 15.50

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: