Belestünk a kulisszák mögé! 10+1 friss infó, amit az új kaposvári moziról tudni kell!

2018. 08. 09., csütörtök, 15:03

Belestünk a kulisszák mögé! 10+1 friss infó, amit az új kaposvári moziról tudni kell!

Gőzerővel zajlanak a munkálatok a Kaposvár Plázában, hiszen a Kultik mozi szinte az alapjaiból születik újjá hamarosan. Délután benéztünk az építkezésre, ahol nagy a sürgés-forgás, nem is csoda, hiszen sokkal előbb megnyitja kapuit a Kultik, mint azt sokan csak álmodni merték volna. Ha már arra jártunk, faggatóztunk is, íme egy kis fejtágító, hogy mire lehet számítani Kaposvár új mozijában!

Az új büfés pult is szépen alakul már.

1/ Haladjunk kívülről befelé. Két új pénztár épül a régi helyén, plusz még három büfés pult, amelyekből az egyik, ha szükség van rá, jegyvásárlásra is alkalmas lesz. Ezen kívül ha sokan vannak, beállítanak plusz egy alkalmazottat egy tablettel, akinél szintén le lehet majd adni a rendeléseket.

2/ Természetesen online továbbra is tudunk jegyeket vásárolni és helyeket foglalni, újdonság viszont, hogy nem fél órával a kezdés előtt kell a mozihoz futnunk, elég lesz 15-20 perccel a kezdés előtt megérkeznünk.

3/ Átalakul a büfé kínálata is, ugyan üdítőkben marad a Pepsi kínálata, de sokszínűségében változik a paletta. A popcorn mellé például kérhetünk majd sajtos vagy salsa szószt is, marad a nachos is és lesznek nasik, perecek, ropik sőt, olvasztott csokoládéba mártott rolettik is érkeznek.

 

Ebben a pohártartóban tuti nem fog lötyögni az italunk, bármekkora kiszerelést is választunk!

4/ Mindenkire gondolnak a büféknél, hiszen gluténmentes ropogtatnivalók is felkerülnek a kínálatra!

5/ Újdonság, hogy kérhetjük majd 4 és fél literes fémvödrökben is a kukoricát. Ezeket ha elpusztítottuk, nyugodtan hazavihetjük és felhasználhatjuk a háztartásban akár kaspóként is (bár mi a sörös bödön felé hajlunk). A vödrökből készülnek egyedi mintázatúak is a nagyobb filmek grafikáival ellátva, tehát egy újabb tétel, amit gyűjteni kezdhetünk.

 

Nagyon gyorsan haladnak a srácok!

6/ A kültér teljesen megújul, szinte minden digitális lesz, ahogy a műsorajánlók és a plakátok is. A gyűjtőknek viszont nem kell aggódniuk, hiszen lesznek papír alapú plakátok is a folyosókon, amelyeket idővel meg lehet majd kaparintani.

7/ Nem csak a premier filmekre fókuszál a Kultik, bár igaz, hogy azok közül minden műsorra kerül, de lesznek bőven magyar alkotások és igényesebb külföldi művészfilmek is a palettán. Azokért sem kell aggódni, amely filmekről augusztusban a bezárás miatt lemaradtunk, hiszen mindet műsorra tűzik majd a nyitást követő hetekben.

 

Hamarosan megtelnek majd a sorok!

8/ A régi 3D-s szemüvegektől nem kell megválnunk, használhatóak lesznek a Kultikban, viszont találkozhatunk teljesen egyedi szemüvegekkel is. Az első széria például piros kerettel érkezik, de napszemüvegre hajazó modellek sőt, kerek lencsés és csíptetős szemcsik is érkeznek majd!

9/ Fel kell kicsit rázódnunk az eddigi “ráérünk még, úgyis van fél óra reklám minden film előtt” módiból, hiszen a filmek előtt minden esetben maximum 10 perces a reklám blokk, az előzetesekkel együtt!

 

Az új hangfalak már startra készek!

10/ Nem kell mostantól kezünkben a popcornnal és az üdítőkkel várakoznunk a bejárat előtt, hiszen több férőhelyes boxok lesznek kialakítva asztalokkal, hogy ezzel is kényelmesebbé váljon a várakozás. Az ülésmagasítók természetesen továbbra is a gyermekek rendelkezésére állnak a termekben, ahol már sorakoznak a kényelmes új székek.

+1. Mindenkit az érdekel a legjobban, hogy mikor lehet megtekinteni az első filmet az új moziban. Ugyan a pontos dátumot még nem árulhatjuk el, de annyit elmondhatunk, hogy még ebben a hónapban, és előbb, mint amire számítottunk! Napokon belül pedig eláruljuk nyitás napját is!

 

A Kultik egyébként egy nyereményjátékot is hirdetett Facebook oldalán, amellyel most egy éves törzskártyát nyerhettek, amivel kedvezményesen mozizhattok!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: