2018. 02. 07., Szerda, 11:32

Korlátlan netet kap minden Telekomos négy napon át!

Feldobja a jövő hétvégénket internetügyileg a Telekom. Az ország egyik legnagyobb mobilszolgáltatója február 16-tól 19-ig korlátlanná teszi a mobilinternetet.

Bármilyen mobilinternetes szolgáltatással rendelkező, lakossági és üzleti ügyfele a Telekomnak bármennyi adatot használhat belföldön február 16. (péntek) és február 19. (hétfő) között. A szolgáltatás mindenkinél automatikusan aktiválódik, nem kell majd külön cseleznünk, hogy bekapcsolhassuk a korlátlan adatmennyiséget.

Korlátlan net, kevés szolgáltatás

A különleges kedvezmény oka nem az, hogy a szolgáltatónál már nem tudtak mit kitalálni a marketingesek, hanem mert ezen időszak alatt átalakítások lesznek a telefonos, illetve az online önkiszolgáló felületeiken, ráadásul a mobilalkalmazásuk se lesz elérhető, és az üzletekben is csak korlátozott kiszolgálás lesz. Természetesen a fontosabb ügyeket, mint például a SIM letiltás, továbbra is el lehet majd intézni, viszont a szolgáltatások, készülékek és tartozékok vásárlása szünetelni fog.

Mobilnet légy szabad!

Nagy átalakításokra készül tehát a rózsaszín óriás, és mintegy megelőzvén a nagyobb kellemetlenségeket szabad utat ad adatmennyiségeinknek, így jövő hétvégén készüljenek fel a Telekomosok a szabad mobilnet áramlásra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: