2017. 11. 23., Csütörtök, 17:52

Megérkezett a Cinema Citybe az év legjobban várt magyar mozija!

​Akciófilmek terén eddig nem kápráztattak el minket az elmúlt években a magyar filmesek, azonban úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így.

Megérkezett ugyanis az év talán legjobban várt magyar filmje, az Antal Nimród által rendezett, igaz történeten alapuló A viszkis! A Kontroll és a Ragadózókat is jegyző rendező, ezúttal egy olyan történetet dolgozott fel, amelyet szinte mindenki ismer Magyarországon, és amelytől a 90’-es években hangos volt az ország.  De Ambrus Attila se volt mindig rabló, a férfi félárván, a javítóintézetet is megjárva Erdélyben nőtt fel, ahonnan kalandos körülmények között később Magyarországra szökik. A szerencse azonban itt sem áll mellé, ugyan be tud illeszkedni, mint egy hoki csapat kapusa és szertárosa, azonban pénze továbbra sincs, és Attila még többre vágyik. Elhatározza hát, hogy saját kezébe veszi a sorsát, és vakmerő, gyors és alapos akciókba kezd, postákat, bankokat és utazási irodákat rabol ki egymás után.

A viszkis rabló néven híressé vált férfi azonban nem elégszik meg az egyre nagyobb zsákmányokkal, folyton csak többre és többre vágyik, egyre csak éhesebb a sikerre. Az utolsó balhé azonban nem úgy sikerül, ahogy tervezte, így az évek óta a nyomában lihegő makacs nyomozó, 30 rablás után végre bilincset kattint a rabló kezére, ám a játszma itt még nem ér véget.

A lebilincselő akciófilmet Szalay Bencével, Móga Piroskával és Schneider Zoltánnal a főbb szerepekben az alábbi időpontokban tudjátok megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

Csütörtök: 20.00

Péntek: 13.30, 17.00, 20.00, 22.30

Szombat: 12.00, 17.00, 20.00, 22.30

Vasárnap: 12.00, 17.00, 20.00

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: