2017. 06. 18., Vasárnap, 13:37

Quizzone döntő - Egy kaposvári csapat is remekelt az országos megmérettetésen!

Ki volt Harriet Beecher Stowe, a Tamás bátya kunyhója írójának híres szomszédja? Ki az a személy, aki után Johnny Deep és Michael Caine is nyomozott? Ilyen és ettől nehezebb kérdésekkel kellett megbirkóznia a Kaposvári ETO csapatának a Quizzone döntőjében szombaton.

Idén márciusban Kaposvár is csatlakozott a "kocsmakvízként" elhíresült Quizzone játékhoz, ahol minden kedden lelkes csapatok mérték össze tudásukat az Erzsébet Sörházban. Közel 20 fordulón át hol vért izzadva, hol kisujjból kirázva vetekedtek egymással baráti társaságok vagy munkahelyi kollégák, hogy megnyerjék a heti 10 ezer Ft-os, a sörház által felajánlott kupont. 

A kaposvári csapatok közül kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Quízig számolunk, Kvízágyúk, Homo Ludens és a Kaposvári ETO. Utóbbi társaság fel is utazott a budapesti döntőre, hiszen ők is bekerültek az országos top 60-ba.

Szombaton 15 órakor 48 csapat közreműködésével kezdetét vette a végső összecsapás, csikorogtak a fogaskerekek, voltak nagy nyertesek és szomorú vesztesek is, könyvtáros csapatunk viszont bravúros teljesítménnyel, épp lecsúszva az első 10-es dobogóról, a 11. helyen végzett. Nagy gratula nekik! 

Elmondásuk szerint a szervezés lehetett volna acélosabb, viszont így is fantasztikus élményben volt részük. Köszönik a támogatást az Erzsébet Sörháznak, a kvízmestereknek, és mivel ők lettek a legjobb kaposvári csapat, egy közös nagy lángosozást is nyertek a Lángos Gyár felajánlásában.

Szeptembertől új lappal indul mindenki, ha kedvet éreztek egy közösségi kvízezéshez, mindenképp nevezzetek ti is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: