2017. 03. 21., Kedd, 10:53

Jótékonysági Nárcisz-futás a Fehér Liliom Hospice Alapítvány szervezésében

A Fehér Liliom Hospice Alapítvány Öltözz sárgába! elnevezésű Nárcisz-futást hirdet, melynek célja az elfogadásra és a gondoskodásra nevelés, és felhívja a figyelmet a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő betegek humánus, emberközpontú ellátására, a hospice ellátás lehetőségére, az emberi méltóság megőrzésére az utolsó pillanatig.

A jótékonysági Nárcisz-futás 2017. március 30-án 15 órai kezdettel lesz  a Városligetben. Ennek előzménye a tavalyi Nárciszültetés, melyen Toldis diákokkal együtt ültették el a virághagymákat. 

A kaposvári általános és középiskolások számára a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ezen felül bárki csatlakozhat a rendezvényhez:

  • térítésmentesen, ha csak a futásban vesz részt,
  • minimum 500 Ft-os nevezési díj befizetésével, amennyiben a futást igazoló éremre igényt tart.

A futás során minden regisztrált iskolás egy nárciszos zászlót kap, mellyel elindul a futópályán, és az 1 km-es kör megtétele közben a nárciszok területére letűzi a zászlóját. A célba érkezéskor pedig egy helyi keramikus mester által készített emlékérmet kap.

Az eseményt támogatni is lehet, a 10403909-49565754-51531015 számú bankszámlaszámon. A közlemény rovatba írjátok be, hogy Nárcisz-futás 2017 adomány.  

Csatlakozzatok minél többen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: