2017. 01. 17., Kedd, 18:44

Kaposváron járt Olaf? Hatalmas hógolyó parkol a Fő utcán!

A múlt héten sokunk örömére végre megérkezett a várva várt hóesés. Beindultak a hótolók, előkerültek a lapátok és leporolhattuk végre az utoljára ezer éve használt szánkónkat. A több centis friss hó azonban egy másik kellemes elfoglaltságot is biztosít számunkra, méghozzá a hóemberépítés lehetőségét. Ami – valljuk be – addig teljesen rendben is van, amíg minden testrésze a helyén található…

Szegény Olaf biztosan nem irigyelné meg kaposvári kollégáját, aki valamilyen oknál fogva úgy gondolta testének törzsét egész egyszerűen leparkírozza a Fő utca egyik jegesebb részére.

Az arra közlekedő helyiek egyelőre csak kerülgetik a hatalmas, római-kori kőhajító tölteteket idéző hógolyót, ám ha tartósan nem találja meg gazdája felső testének darabjait, bizony vagy az olvadás végez vele, vagy az autók fognak a Rocket League-hez hasonló focijátékot űzni kerek pocakjával.

Természetesen mi is a segítségére siethetünk: egyszerűen csak építsük újjá a hűvös figura mosolygós mását, így máris bátrabban pózol majd a dermesztő mínuszokban!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: