2015. 09. 25., Péntek, 08:10

Vádemelés a három halállal végződő autóbaleset okozó ittas sofőr ellen

Egy 24 és egy 27 éves férfi, valamint egy 19 éves lány halt meg a balesetben. Az autóban utazó öt fiatal egy buliból tartott egy másikba.

Fának ütköztek, hárman meghaltak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2015. június 6-án 5 óra 15 perckor halálos közúti közlekedési baleset történt Siófok-Szabadifürdőn, a 7-es számú főút 107+400-as kilométer-szelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján Ü. P. siófoki lakos személygépkocsijával letért az úttestről, és egy fának, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A járműben utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

 A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatott egy siófoki lakos ellen.

A sofőr túlélte, őrizetbe vették

A baleset következtében a gépkocsi jobb első utasa és a sofőr megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök a 21 éves járművezetőt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2015. június 9-én elrendelt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az eljárást befejezte, és a nyomozati iratokat 2015. szeptember 21-én vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

A baleset képei:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: