2024. 03. 19., Kedd, 13:53

Zseni a csaj - Saját seggén streamelte a Fortniteot - VIDEÓ

A célt elérte, az internet népe fel is kapta.

Manapság egyre nehezebb kitűnni a sok millió streamer közül, akik a különböző platformokon élőznek sok-sok millió nézőnek. Az egyik ilyen streamer a Twitchen Morgpie, aki bizarr videóval összeszedett már néhány kitiltást, ám a legutóbbi akciójára tényleg mindenki felkapta a fejét. Ő meg a seggét.

Morgpie ugyanis olyannal állt elő, amivel még senki, streamjének egyik kamerája őt, a másik pedig a fenekét vette, miközben a Fortnite-al verette. A falatnyi nadrágot, melyet viselt viszont a játékmenettel helyettesítette, így úgymond a seggén keresztül lehetett követni mit művel a Fortnite világában.

Természetesen azonnal felkapta a social média, olyan kommentek érkeztek hogy “hivatalosan is mindent láttam”, vagy “ez a legőrültebb stream amit valaha a Twitchen közvetítettek” de voltak egyszerűbbek is mint például a “seggcam”.

Morgipe persze örül a hirtelen jött népszerűségnek, létre is hozott fenekéből egy sablont, amelyhez hozzáfűzte: Szeretnéd használni a seggkamerát de nincs feneked? Ne aggódjatok gamerek, immár használhatjátok az enyémet!

Fergeteges.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: