2023. 11. 17., Péntek, 08:55

Stephen King felszólalt a Marvel új filmjét kritizálókkal szemben

via

Pedig közismert, hogy az író kifejezetten nem néz szuperhős filmeket.

Óriás bukásnak tűnik a Marvel Stúdió legújabb filmje, a Marvelek. Az IGN Hungary arról ír, hogy az alsó hangon 225 millió dollárosra becsült költségvetésből készült Marvelek az első hétvégén mindössze 47 millió dollárt szedett össze Észak-Amerikában, és világszinten is csak 110 millióval nyitott. Nagyon sokan hangot adtak az örömüknek a stúdió kudarca kapcsán, azonban volt, aki védelmébe vette a Marveleket, így tett a horrorkirály, Stephen King is.

Az író egy twitter bejegyzésben írt arról, hogy bár ő maga nem szokott Marvel filmeket nézni, de nem érti, hogy miért örül valaki annak, hogy egy ilyen film kevés bevételt hoz. Egy másik tweetben arról is ír, hogy a film elutasítottságának egy része az éretlen fanboyok gyűlölködéséből eredhet.

Nem szoktam MCU-filmeket nézni, nem érdekelnek, de ez az alig leplezett kárörvendés a Marvelek gyenge bevételei miatt nagyon kellemetlen. Miért örüljünk egy bukásnak?

A filmes portál arról is beszámolt a film bukása kapcsán, hogy a filmes világsajtót végigjáró híresztelések szerint a Marvelek nyári tesztvetítései után Kevin Feige-ék már tudták, hogy baj van a harmadik idei filmjükkel, de sokat már nem tehettek, hiszen az írók és színészek sztrájkja miatt nem nyúlhattak bele a kész produktumba, és amúgy is rengeteg pótforgatás volt már korábban.

Ti láttátok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: