2023. 11. 17., Péntek, 12:32

Függőágy a villamoson, betonkeverő a buszon – így utazunk mi - VIDEÓ

Ki mondta, hogy függőágyban nem lehet utazni, vagy betonkeverővel nem lehet felszállni? – Avagy, ami nem tiltott, azt szabad?

Sok mindent, és annak az ellenkezőjét is megtapasztalhatták már a budapestiek a BKK járatain - ezekből néhány epikus pillanatot sikerült megörökíteni.

A 4-6-os villamoson valaki úgy gondolta eltölteni az utazással járó időt, hogy a magával hozott függőágyba helyezte kényelembe magát.

Az ominózus eset még ez év elején történt, egy arra járó utas videón rögzítette az esetet, amit fel is tett a TikTokra. A videón jól látszik, az utasokat nem különösebben hatja meg a dolog, a 4-6 a főváros egyik legforgalmasabb járata, rendszeresen történnek különös dolgok.

A minap pedig egy betonkeverővel sikerült lencsevégre kapni valakit egy buszon, amit a vezess.hu portálnak küldött be egy szemfüles olvasó. Vajon vett neki jegyet?

Az világos, hogy hamburgerrel, fagyival, benzineskannával tilos felszállni a buszra, no de hol tiltják azt, hogy betonkeverővel ne lehetne utazni? – Firtatja a lap.

A BKK utazási feltételei ugyan nem térnek ki külön betonkeverőre, de azért akad benne néhány mondat, ami erre enged következtetni:

Az utazásból kizárható az a személy:

  • aki magatartásával veszélyezteti saját és utastársai testi épségét, egészségét, a jármű vagy berendezéseinek épségét, tisztaságát,

  • aki ruházatával, poggyászával, vagy egyéb módon beszennyezheti a járművet vagy utastársait

Ezek tudatában pedig, hacsak nem tényleg garázsmenet és nem a buszsofőrt látjuk, valószínűleg leszállították a férfit és „kísérőjét”.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: