2023. 06. 12., Hétfő, 14:39

Így kergettek végig fél Kaposváron a rendőrök egy ittas sofőrt - VIDEÓ

Egy zsákutcába terelték be, ahol sikeresen megfogták.

A rendőrök június 10-én, hajnali 2 óra után Kaposvár belterületén akartak ellenőrizni egy személyautóval közlekedő férfit. A sofőr az egyértelmű jelzés ellenére nem állt meg, hanem gyorsítani kezdett. A járőrpár az erősítés megérkezéséig nyomon követte a járművet.

Az egyenruhások a pánikszerűen menekülő autóst önmaga, mások és a rendfenntartók biztonsága érdekében egy zsákutcába terelték, ahonnan az önjelölt sofőr számára már nem volt kiút. A férfi ekkor kocsiból kipattanva, még megpróbált futva menekülni, de a tiszavirág életű próbálkozás nem vezetett eredményre, a rendőrök elfogták.

A járőrök megállapították, hogy a 29 éves helyi lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett. A férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene, az engedély nélküli járművezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

https://www.youtube.com/watch?v=gvGUOH8M5Yo&t=2s

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: