2022. 08. 30., Kedd, 14:32

Érik az újabb botrány, ezúttal az Országos Mentőszolgálat és egy Tiktoker feszült egymásnak - VIDEÓ

Furcsa egy felállás ez, mindkét oldal a maga igaza mellett kiállva mutogat a másikra a közösségi felületeken.

Sápi Vivi neve sokak számára ismerősen csenghet, az ország egyik legnépszerűbb Tiktok tartalomgyártójáról lévén szó egyre több felületen találkozhatunk a fiatal lánnyal. Vivi leginkább poénos tartalmakat gyárt, manapság javarészt már szponzorok számára, ám annak idején még HOGY MI? sorozatával lopta be magát a fiatalok szívébe. Vivi ügyesen szedett rímekbe különböző történeteket, melyeket poénos videókban tálalt. A sorozatát egy ideje már jegelte, nemrég viszont egy mentős résszel tért vissza.

Ám a várt siker helyett inkább padkázott a videó, az Országos Mentőszolgálat ugyanis felszólította a Tiktokert, hogy távolítsa el a paródiának szánt tartalmat. Vivi ennek eleget is tett, ám két újabb videóval kezdett magyarázkodásba, hogy miért kellett törölnie a sorozat új tagját, amelybe több mentős videót is bevágott.

Ez már végleg kivitte az amúgy a közösségi platformokat elég menőn kezelő Országos Mentőszolgálatnál a biztosítékot, és komolyabban is fellépett Vivien ellen:

A paródiának szánt “Bezár a gyrosos, ezért b*zd fel a kéket!” videó ügyében a kommunikációs osztály munkatársai rögtön felkeresték a készítőt és megkérték, hogy a jogi hercehurca elkerülése érdekében távolítsa el a mentő hivatást degradáló tartalmat a közösségi felületeiről. Ennek ugyan eleget tett és elnézést is kért, később azonban két videóban is szapulni kezdte ezért a mentők közösségét és olyan tartalmakkal állította párhuzamba saját produktumát, amiben semmi ízléstelenség vagy trágárság nem látható, pl.: mikor az anyósülésen helyet foglaló ápoló (ugyan szabályellenesen) rögzítette a szirénával való közlekedést. - írják.

Hozzátették, a Tiktoker által közzétett válaszvideóban lévő mentős anyagok miatt hivatalból is megkezdődtek az érintett életmentők meghallgatásai.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: