2022. 06. 01., Szerda, 10:19

Egy kaposvári busz előtt büntetőfékezett, egy idős hölgy akkorát esett miatta, hogy elájult - VIDEÓ

Olyan idegben volt a vádlott egy korábbi vélt sérelme miatt, hogy beült az autójába és a busz után hajtott, hogy megbosszulja a történteket.

Az bőszítette fel, hogy szerinte túl közel haladt el mellette a busz

A férfi 2021 júniusában az úttesten gyalogosan haladt, amikor megítélése szerint túl közel ment el mellette a helyi járatos busz. A férfit felbőszítette az eset, ezért a közelben parkoló kocsijába szállt és a busz után hajtott. A buszt egy megállónál érte utol, ahol az úton szabálytalanul megállva a sofőrt trágár szavakkal szidni kezdte.

Ez azonban nem volt kellő elégtétel neki, hanem 200 métert megtéve megállt az úttest jobb oldalán, majd amikor a busz közvetlenül mögé ért, hirtelen elé kanyarodott, ami miatt a busz vezetője vészfékezésre kényszerült, melynek következtében az egyik leszállni készülő idős utas elesett, beverte fejét és eszméletét vesztette

Úgy hajtott el, hogy hátra sem nézett

A vádlott anélkül hajtott el a helyszínről, hogy a buszon utazó sértettek állapotáról meggyőződött volna, illetve a nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett idős utasnak a tőle telhető segítséget nyújtotta volna.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést, pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást indítványozott a terhelttel szemben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: