2022. 05. 23., Hétfő, 15:48

Brutális emberölés Somogyban - Vadászpuskával lőtte fejbe saját apját a 18 éves fiatal - VIDEÓ

Az egyik legmegdöbbentőbb és legszörnyűbb eset - jellemezte a történteket dr. Szijártó István r.ezredes, aki az elképesztő szuloki történetről egy sajtótájékoztató keretei közt számolt be.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy barcsi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a 18 éves gyanúsított május 20-án késő este Szulok külterületén egy vadászfegyverrel fejbe lőtte az édesapját. Tettét követően apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Az adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök a férfit május 22-én Budapesten, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el. L. Martin kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be a főkapitányság épületében dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes, valamint dr. Bebes Zoltán r. alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető. Itt elhangzott hogy a fiú napokig rágódott gyilkosságon, nem érzelmileg, hanem logikailag próbálta meg magában felépíteni, majd elhatározta, hogy péntek este követi azt el, egy német vadászvendég érkezésekor.

Elmondása szerint azért kellett megölnie a saját apját mert olyan világmegváltó és jó dolgokat szeretne végrehajtani az emberiség érdekében, amelyet csak ő tud megtenni, és ebben az édesapja meg fogja akadályozni, aki maga a megtestesült gonosz, az antikrisztus.

Apa és fiú a vadászatot követően pénteken Szulok és Barcs között egy úgynevezett postaúton állt meg, ahol a korábban elejtett vaddisznót akarták kizsigerelni. A fiú hangfelvételt készített az útról és a gyilkosságról, melyen hallható, hogy mikor megálltak az úton, az apa leveszi a vaddisznót az autóról és elkezdi kizsigerelni.

Ekkor a fia a nála lévő vadászpuskát csőre tölti, kiszáll az autóból, felveszi a fülvédőt majd közvetlen közelről, baloldalról fejbe lövi az édesapját. Ezt követően elvonszolja a testet az úttól körülbelül 10 méterre. A hangfelvételt azért készítette, mert a Youtubeon keresztül akarta a világ tudomására hozni, hogy kiiktatta azt az embert aki a világ megrontásán tevékenykedne.

Az ügy súlyosságára tekintettel ebben a tartalomban nem helyeztünk el hirdetéseket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: