2022. 03. 28., Hétfő, 10:07

Tovább dagad a botrány, Will Smith élő adásban kevert le egy pofont az Oscar-gálán - VIDEÓ

via

Azért mégsem telhet el botrány nélkül egy színészekkel teli esemény.

Az idei Oscar-gálán Will Smith nyerte el a legjobb színésznek járó díjat a Richard király című filmben nyújtott alakításáért, ám pár perccel korábban még egész másban játszott főszerepet. Smith ugyanis miután a műsorvezető Chris Rock a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságával viccelődött felugrott a színpadra, és egy pillanat alatt felképelte, majd káromkodva ordibált vele, hogy ne merje a feleségét a szájára venni:

Smith az Oscar-szoborral a kezében könnyezve beszélt a szeretet fontosságáról és felidézte, hogy az általa játszott Richard Williams is hevesen védelmezte családját, majd bocsánatot kért a filmakadémiától és a közönségtől. A Los Angeles-i rendőrség később kiadott közleménye szerint Chris Rock nem tett feljelentést az ügyben, de a díjátadó után azonnal megkezdődött a civilek véleménynyilvánítása, ahol két csoportra oszlott a tábor: sokan azt gondolják ez egy túl heves természetes reakció volt, mások szerint megrendezett ütést láthattunk.

Bár nem sok esélyt látni rá, hogy megrendezett lett volna, hiszen ezzel a viselkedéssel Smith a karrierjével játszik. Egyfelől testi sértést követett el, amiért akár hat hónap börtönbüntetésre ítélhették volna vagy akár 100 ezer dollár erejéig terjedő pénzbírságot is kaphatott volna, de az sem utolsó, ha elveszik az éppen csak elnyert díját. Más kérdés viszont, hogy sokak szerint a műsorvezető tényleg túllépett egy határt, mikor Smith feleségén viccelődött főleg annak a tekintetében, hogy Jada egy betegség miatt volt kénytelen megválni hajától.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: