2022. 01. 05., Szerda, 14:43

Bablevessel kontrázott rá a három adag fehérjeturmixra az ismert influenszer - VIDEÓ

Stephanie Matto, a 2014-es "Három hónap múlva esküvő!" című reality által ismertséget szerzett influenszer az utóbbi időben üvegcsékbe töltött bélgázával egészítette ki keresetét, melyekből volt, hogy napi 50 db-ot is eladott. Ahhoz azonban, hogy ezt a mennyiséget naponta elő tudja állítani, kicsit több nafta kell, mint holmi saláták és puffasztott rizsek.

Egyik nap tehát lehajtott három fehérjeturmixot, majd egy emberes adag bablevessel fojtotta le. Ekkor szabadult el a pokol. Nem sokkal később kezdte érezni, hogy valami nincs rendben, és hogy óriási a nyomás a beleiben, valamiért mégis azt hitte, hogy agyvérzést kapott.

Elég nehezen lélegeztem, és minden alkalommal, amikor megpróbáltam levegőt venni, egy csípő érzést éreztem a szívem körül. Ez természetesen fokozta a szorongásomat. Felhívtam a barátomat, és megkértem, hogy jöjjön át, és vigyen be a kórházba - nyilatkozta.

A kórházban nem dicsekedett el az orvosoknak különleges munkájáról, csak arról számolt be, hogy mit evett, mielőtt rosszul lett. "Elmondták, hogy amit tapasztaltam, az nem stroke vagy szívroham, hanem nagyon erős szélgörcs.

"Azt tanácsolták, hogy változtassak az étrendemen és szedjek puffadásgátló gyógyszert" - mesélte csalódottan, hiszen úgy érzi, ez véget vethet a karrierjének.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: