2021. 12. 09., Csütörtök, 15:24

Ezt aztán helyretette! A Chelsea női focistája öklelte fel a pályára rohanó srácot - VIDEÓ

Az ilyen idiótákat a biztonsági őrök rendre pillanatok alatt elkapják, a női focimeccseken viszont még nem tart itt a biztonsági személyzet. Még szerencse, hogy a játékosok igen.

Mind láthattunk már különböző mérkőzéseket megzavaró, szurkolóknak nem épp nevezhető akrobatákat, akik átugorva a biztonsági palánkokat és kikerülve az őröket a pályára szaladnak, hogy néhány másodperc hírnevet szerezzenek, vagy épp egy szelfit lőjenek a játékosokkal. Nos, a férfi focimeccseket megzavarókat pillanatok alatt leteríti 3-4 őr, majd kezénél-lábánál fogva viszik le őket a pályáról, hogy aztán többet soha be ne tehessék lábukat az adott stadionba.

Szerdán is hasonló eset történt, csak egy női Bajnokok ligája mérkőzésen, ahol épp a Chelsea a Juventus gárdájával csapott össze. Itt történt, hogy egy fiatal srác beszökött a pályára félbeszakítva a meccset, majd hosszú másodpercekig fotózgatta magát és a játékosokat a pálya közepén.

Több játékos is arrébb tessékelte a betolakodót, de a biztonsági őrök még mindig nem voltak sehol, ám ekkor jött a Chelsea ausztrál csatára Sam Kerr, és úgy felöklelte a srácot, hogy az hatalmas puffanással vágódott hanyatt.

A fickó azonnal visszavett az arcából és a biztonságiak kíséretében gyorsan eltűnt a pályáról, és Kerr közeléből. 

A közönség tapssal díjazta Kerr cselekedetét, a spori egy sárgával jutalmazta.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: