2021. 11. 22., hétfő, 09:37

Ilyen csak a mesében van - Pénzeső hullott az autópályán, jó napja volt az arra járóknak - VIDEÓ

Káosz tört ki az egyik kaliforniai autópályán, miután egy pénzszállító teherautóból a meghibásodott ajtó miatt kiszóródott a pénz. Az emberek kipattantak az autóikból, hogy minél több pénzt gyűjthessenek, ezáltal teljesen leállt a forgalom a szakaszon. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy szolgáltassák vissza a bankjegyeket – írja az RT nyomán a 24.hu.

A közösségi platformokra azóta már felkerült egy videó a szürreális jelenetekről. Demi Bagby influenszer felvételein látszik, hogy a San Diego mellett vezető úton szinte mindent pénz borít, az emberek marokszámra gyűjtik a bankjegyeket rettentő boldogan, az autók pedig össze-vissza állnak az úttesten.

Ez a legőrültebb dolog, amit valaha láttam – mondja a videóban az influenszer, miközben barátaival szórják a levegőbe a pénzt.

A kaliforniai autópálya-rendőrség tájékoztatása szerint a páncélozott jármű ajtaja véletlenül pattanhatott fel, amiatt zúdult ki a rakodótérből a rengeteg húszdolláros bankó. A hatóságok arra kérik az embereket, hogy akik vittek el pénzt, azok szíveskedjenek visszaszolgáltatni a bankjegyeket 48 órán belül. Két embert már letartóztattak a pénz eltulajdonítása és a forgalom akadályozása miatt.

@demibagby

this is the most insane thing I have ever seen

♬ original sound - Demi Bagby
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: