Marek Marek

2021. 10. 15., péntek, 10:21

Videóüzenetben hívta bunyóra kaposvári haragosát a donneri szökőkúthoz, ő pedig megérkezett - VIDEÓ

Bizonyos kultúrkörökben nagy hagyománya van a Facebookon való videós üzengetéseknek, fenyegetőzéseknek, de ezek a legtöbb esetben nem fajulnak tettlegességig. Nem így történt a Donnerben, ahol két család próbálta hagyományai szerint megoldani nézeteltérését, amin még a sokat látott Söröskorsó-szökőkút szeme is kikerekedhetett. A 2020-as esettel kapcsolatban most született meg a vádirat.

A házaspár régebb óta haragos viszonyban volt az idősebb asszony családjával, ezért a fiatalabb nő 2020 augusztusában egy videóüzenetben verekedésre hívta ki a másik család tagjait. A kihívásra az idős asszony jelent meg az előre egyeztetett Kaposvár, donneri körforgalomnál, ahová rövid időn belül a férfi és a nő is megérkezett.

Az autóból először csak a fiatalabb nő szállt ki, majd a forgalmas útkereszteződésben a járókelők és az autósok szeme láttára egyből verekedni kezdett az idős asszonnyal, aki a magával hozott fémvázas esernyővel ütlegelte haragosát.

A dulakodásba az autó leparkolását követően a férfi is bekapcsolódott, így már egyesült erővel estek neki a másik vádlottnak, aki az őt ért ütések hatására még az úttestre is kiesett.

Csetepaté a Donnerben - Két nő püfölte egymást fényes nappal - VIDEÓ

Csetepaté a Donnerben - Két nő püfölte egymást fényes nappal - VIDEÓ

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség az a 39 éves nő ellen, aki még tavaly februárban fényes nappal egy Donneri kereszteződésben ugrott rá haragosára.

A vádlottak a dulakodást végül rövid időn belül abbahagyták, majd az autóval érkező páros távozott a helyszínről. A verekedésben csak az idős asszony szenvedett sérülést, neki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek.   

Az ügyészség a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfival szemben végrehajtandó, míg a két nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.