2021. 09. 20., hétfő, 17:28

Nyárbúcsúztató, őszköszöntő ovinapot tartottak a Honvéd utcai Tagóvodában - VIDEÓ

24 éves hagyományt ápolnak a Nyuszi, Maci, Katica és Süni csoportos gyerekek, iskolás testvérek, szülők és nagyszülők. A családi nap népszerűségét jelzi, hogy a régi óvodások is sokan eljönnek ilyenkor újra élni az élményeket. Bár az időjárás miatt nagyon izgultak, de az égiek kegyesek voltak, a programok többsége, ahogy eredetileg gondolták, szabadtéren valósulhatott meg.

A délután Figura Ede zenés, Madárijesztőszerelem című meséjével indult, majd Nyári Lászlóné, tagintézmény-vezető köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy a vírushelyzet miatt az előző nevelési évben elmaradtak a szülőkkel közösen megélhető programok, ovinap, adventi játszóház, stb., és nagyon hiányoztak a közös élmények. Ezért most lelkesen, elszántan fogtak hozzá a szervezéshez, hogy az esetleges újabb korlátozó intézkedések bevezetése előtt a rendezvény megvalósulhasson. Köszöntőjében kiemelte, nagyon hálásak a Honvéd ovis családoknak a jó együttműködésért, a sok támogatásért, segítségért, és azért, hogy minden rendezvényükön, programjukon ilyen sokan részt vesznek.

Aztán megszólalt a zene a szép, felújított óvodaépület körül – minden udvar részen más és más tevékenységgel várták a kicsiket. Lehetett körhintázni, célba dobni, horgászni, pónilovagolni, ugrálóvárazni, csillámtetkót csináltatni. Voltak sportversenyek, zsákbamacska, aki pedig megéhezett, megszomjazott, a büfében talált sok finomságot.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: