Aris Aris

2021. 09. 16., csütörtök, 11:50

Ilyet még nem láttál - Egy magyartanár elemezte Varga Irén új dalát - VIDEÓ

Az biztos, hogy külső segítség nélkül nem könnyű megérteni miről szól a dal.

Sokan nem szeretik a műelemzést, valakinek már-már megkeseríti az életét érettségiig. Azt viszont tudjuk, hogy vannak könnyebben és nehezebben elemezhető művek, nem feltétlenül versekre gondolunk, például itt van kedvenc művésznőnk, Varga Irén legújabb dala, a Kisapám. Megjegyeznénk, hogy kétszer annyian nézték meg a videómegosztón, mint Tóth Gabi új számát, pedig azonos napon töltötték fel őket.

Hogy összességében pontosan miről akar szólni a Kisapám című dal, az nem teljesen tiszta, de legalább hangulatos, legalább Irénke. Aki reggelente hallgatja Balázsékat, múlt héten biztosan a fejéhez kapott, mikor meghallotta, hogy a rádióműsorban leadták a dalt, később pedig a művésznőt is felhívták egy interjú erejéig.

Nemcsak őket ihlette meg, ugyanis most egy magyartanár elemezte Irénke sorait. Stettner Zoltán neve ismerősen csenghet a fiataloknak, hiszen nevéhez köthető a Holnap Témazáró nevű csatorna, ahol rövid és humoros műelemzésekkel szórakoztatja, illetve tanítja a középiskolásokat. Úgy látszik Varga Irén dala mellett ő sem tudott elmenni szó nélkül.

Mozog a test, dobog a szív.