2021. 05. 25., Kedd, 15:29

Fűvel a zsebében tekert át a piroson, majd kezdett menekülni a rendőrök elől Zsolti - VIDEÓ

Hétfő reggel Siófokon tekert át a piroson biciklivel a 24 éves férfi, amiért a rendőrök meg akarták állítani, ám mivel a zsebében volt pár gramm kábítószergyanús növényi törmelék menekülni kezdett.

A közlekedésrendészeti járőrök Siófokon, május 24-én 10 óra 39 perckor észlelték, amint egy piros kapucnis felsőt viselő kerékpáros a tilos jelzés ellenére szabálytalanul az úttestre hajtott. Felszólították, hogy álljon meg, azonban a férfi elmenekült. Pár perccel később a rendőrségi drón vette észre az immáron feketébe öltözött biciklist, így a járőrök rövid követés után elfogták. A személy ruházatának átvizsgálásakor több gramm kábítószergyanús növényi törmelék került elő, amit lefoglaltak. A rendőrök N. Zsoltot előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett.

A rendőrök a 24 éves férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint számos közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: