Marek Marek

2021. 04. 21., szerda, 10:53

Ezzel a rafkós trükkel lopott el három gyűrűt egy pécsi ékszerboltból a szerb tolvaj - VIDEÓ

Teljesen észrevétlenül lopott el három drága gyűrűt egy ékszerboltból Pécsen egy szerb-montenegrói férfi. A lopást az eladók csak azután vették észre, hogy a férfi már elment. Az egészről videó is készült, melyen jól látszik, hogy bűvészeket megszégyenítő kézmozdulattal sikerült elcsennie egymás után a gyűrűket. 

A férfi és ismerőse két éve ment be Pécs egyik belvárosi ékszerüzletébe. Előbbi azt mondta, hogy a lányának akar ajándékot venni.


AZ ELADÓ A PULTRA TETTE TÁLCÁT, AMELYBEN 100 ARANYGYŰRŰ VOLT. A FÉRFI TÖBB ARANYGYŰRŰRE IS RÁMUTATOTT, MIKÖZBEN UJJAIVAL HÁROM GYŰRŰT A TENYERÉBE REJTETT.

A férfi ezután néhány gyűrűt a tálcáról kivetetett az eladóval, ezzel elterelve a figyelmét. Közben a tenyerében lévő három gyűrűt a hátsó zsebébe rakta, és megkérte az eladót, hogy azokat az ékszereket, amiket kiválasztott, tegye számára félre neki, mert azokért később visszamegy és megveszi. Az egészet rögzítette az üzlet kamerája, de még a felvételen is nehéz követni, hogy hogyan teszi el a gyűrűt.

Ezután egész egyszerűen kisétáltak a társával. A három gyűrű közel félmillió forintot ér. A férfit azóta sem tudták elfogni, de most vádat emeltek az ügyben.