2021. 04. 19., Hétfő, 14:41

Siófoki önkéntesek és menhelyi kutyusok közösen ropják a kihívásra - VIDEÓ

Menhelyi kutyusokkal együtt csatlakoztak a Siófoki Állatvédő Alapítvány önkéntesei a népszerű koreográfiát táncolók táborához.

A dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dalára tavaly tervezték meg a népszerű koreográfiát, ami azóta vírusként terjedő tánckihívássá nőtte ki magát. Különböző munkahelyi csoportok, baráti társaságok, iskolai osztályok töltötték fel a saját verziójukat a világhálóra. Rengeteg magyar is csatlakozott már a vidám kihíváshoz, most pedig a siófoki menhely lakói és önkéntesei is videóra vették és megmutatták, hogy ők hogyan ropják:

A szeretet az, ami összetartja a mi kis világunkat itt kint a menhelyen. A szeretet az, ami tarka festékkel rajzolja a kitartást a lelkünkbe, színes krétával, sokszor kacifántos, görbe betűvel firkálja a motivációnkat, a hitünket az égre, hogy mindig tudjuk, csakis felfele nézhetünk, mindig minden esetben fel a fejjel, bármekkorát esünk is

 – írják Facebook oldalukon.

A járvány miatt már régóta zárva tart a menhely, ezért elmaradnak az  adománygyűjtő rendezvények és kutyasétáltató napok is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: