2021. 04. 01., Csütörtök, 14:28

Milliókat ajándékozott egy hajléktalannak a fiatal férfi - VIDEÓ

Egy szendviccsel kezdődött a jótékonykodás, végül 4,5 millió forint értékben adományozott egy hajléktalannak egy 24 éves férfi. A megható pillanatokat videóra is vették. 

A 24 éves Phillip Vu az Egyesült Államokat járta körbe autójával, mikor Connecticutban találkozott a 42 éves hajléktalan férfivel. Mike felajánlotta, hogy lemossa a fiatal férfi autójának ablakait, de Philip ezt visszautasította, ám mivel még fél óra múlva is ott áll a hajléktalan, odament hozzá, adott neki egy szendvicset és azt monda, hogy egyék meg együtt a kocsiban. Így is lett: beszélgetni kezdtek, miközben kiderült, hogy sok közös vonásuk van. Mindkettőjük rossz családi körülmények között nőtt fel, a fiatal férfi elkezdte felvenni a beszélgetéseiket, amiket fel is töltött YouTube-ra és TikTokra.

Az egyikben Philip átnyújt egy borítékot Mikenak, benne ezer dollárral (ami kicsivel több mint 300 ezer forintnak felel meg).

Mike annyira meghatódik a nagylelkű adománytól, hogy sírni kezd, majd arról kezd el beszélni, hogy most vesz egy pár cipőt, végre ki tudja váltani a személyijét, elkezd munkát keresni és segíthet másokon is. De ez csak a kezdet: Philip ekkor elmondja, hogy egy gyűjtést szerveztek neki, és bár csak akkor tudja átvenni az adományt, ha már lesz saját bankszámlája, de eddig már 17 ezer dollárt (több mint 4,5 millió forintot) sikerült összeszedni.

A fiatal srác egy pénzügyi tanácsadót is felkért, hogy segítsen Mike-nak beosztani a pénzét.

Az önzetlen férfi szeretne másokat is ösztönözni arra, hogy segítsenek a rászorulóknak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: