Marek Marek

2021. 02. 18., csütörtök, 10:49

Szétütöttek egy parfümtolvajt egy pécsi üzlet biztonsági őrei - VIDEÓ

Nagyon rosszul járt egy tolvaj, aki többedszerre ment vissza parfümöt lopni egy pécsi drogériába. Miután az üzlet biztonsági őre észlelte, hogy a férfi lopni készül, leeresztette az üzlet rácsát, majd hátravitte a raktárba és rendesen helybenhagyta egy másik őrrel együtt. Az esetet rögzítette a biztonsági kamera is.

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség azzal a két biztonsági őrrel szemben, akik elfogtak az üzletben egy általuk tolvajnak vélt férfit, majd durván összeverték. A két férfi közül az egyik egy pécsi drogériában vagyonőrként, míg a másik az illatszerboltnak helyt adó plázában biztonsági őrként dolgozik.

A vagyonőr az üzletben meglátta a férfit, akit látásból ismert, mert korábban többször is tetten érte amikor parfümöket lopott.

Az őr a bolt belső helyiségéből kamerán figyelte az üzletteret, majd amikor a férfi a parfümös részleghez ért, akkor kiment az eladó térbe és leengedte az üzlet bejárati rácsát, hogy a férfi ne tudja a boltot elhagyni.

Berángatta a tolvajt a raktárba és ott adott neki
 
A férfi miután ezt látta, a kijárat felé indult, azonban a leeresztett rács miatt nem tudott kimenni az üzletből. Ekkor a biztonsági őr megragadta a karját, majd rángatva bevezette a raktárhelyiségbe, ahol többször megütötte, és megrúgta. Mindezt az üzlet vezetője is észrevette és felszólította a vagyonőrt, hogy hagyja abba a bántalmazást, és megpróbálta a bántalmazott férfit elhúzni az őrtől, azonban ez nem sikerült neki.

 

Az üzletvezető sem bírt a biztonsági őrrel

 

Ekkor a nő visszament az eladótérbe, felnyitotta az üzlet ajtajának rácsát, majd segítséget kért az üzletház folyosóján tartózkodó biztonsági őrtől.

 

A másik biztonsági őrtől is kapott a tolvaj

Eközben a vagyonőr a hátsó helyiségben levetette a férfivel a cipőjét, majd letérdeltette. Ekkor érkezett a helyiségbe a biztonsági őr is, aki úgy arcon ütötte ököllel a férfit, hogy eltörött az orra.