2021. 01. 27., Szerda, 12:57

Élve gyújtottak fel egy elefántot Indiában, mert az lakott területre tévedt - VIDEÓ

El akarták űzni az állatot az illegálisan üzemeltetett szállásuktól, ezért egy égő autógumit dobtak az 50 esztendős állat fejére. Az elefánt később belehalt az égési sérüléseibe.

Hatalmas felháborodást keltett Indiában az a videó, mely a közösségi oldalakon kezdett terjedni egy még január 8-án, Tamilnádu államban történt incidensről. A felvételeken jól látszik, hogy az állat a ház előtt, egy autó mellett állva méregeti a férfiakat, akik tűzzel próbálják meg elijeszteni.

Az állat látszólag meg is rémült a fenyegetőző férfiaktól, ám ez nem volt elég a támadóknak, és egy hatalmas égő autógumit dobtak rá, mely rögtön lángokba borította az állat fejét, és füleit. A megrémült elefánt rémült tülkölés közepette kezdett menekülésbe, miközben az elégedett férfiak azt kiabálják, hogy

Menj, menj be az erdőbe, és dögölj meg!

Az indiai sajtóban megjelent információk szerint a videó január 8-án készült, a helyszín pedig egy illegális szállás volt, melynek üzemeltetői támadtak az állatra. Az állatvédelmi hatóság értesülvén az esetről az elefánt felkutatására indult és meg is találták, ellátták, ám sérülései olyan súlyosak voltak, hogy január 19-én meghalt.

A három férfit a vadvédelmi törvények megsértésével vádolják.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: