Aris Aris

2020. 12. 14., hétfő, 15:51

Ha egy felvételben össze lehetne foglalni 2020-at, tuti ez lenne az - VIDEÓ

Megyünk csak előre és előre, de mindig visszacsúszunk a kezdőmezőre. Ez nem egy kegyetlen Monopoly menet hanem egy videó Ukrajnából, ami minket nagyon a mögöttünk álló évre emlékeztet.

Rosszabb már talán nem is lehetne a mögöttünk álló esztendő - de azért ezt is gyorsan lekopogjuk -, hiszen az év eleje óta küzdünk a koronavírus járvánnyal, a karanténnal és a lezárásokkal, mondhatni szinte ugyan ott tartunk, ahol az év elején elindultunk. És az a hölgy is sokszor-sokszor visszacsúszott a kezdőpozícióba, aki az Ukrajnát elérő csütörtöki ónos eső után egy lépcsőn szeretett volna feljutni, ám annyira nem jött ki neki a lépés, hogy majdnem százszor eltaknyolva csúszott vissza mindig a kiindulópontra. Szegény amikor már feladta és visszafelé indult is nyomott pár seggest, biztos ami biztos.

Ha 2020 egy ... volna - Találó variációk az idei évre

Ha 2020 egy ... volna - Találó variációk az idei évre

Volt már a 2020-as nál jobb évünk is nemde? De ha az élet citrommal kínál, csináljunk belőle limonádét ugye?! Ja, hogy citrom sincsen? Na mindegy, legalább nevessünk egy jót magunkon, az legalább jólesik... Lássuk a 15 legtalálóbb hasonlatot az idei évre!

Nyugi, nem gáz ha ti is nevettek!