Aris Aris

2020. 12. 07., hétfő, 16:08

Nagyon bírják a rendőrök Somogyban a drónt és civil autóikat - VIDEÓ

Egyre gyakrabban látunk hasonló felvételeket Kaposvárról.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei december 4-én Kaposvár és vonzáskörzetének forgalmát ellenőrizték fokozottan. Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt.

A rendőröknek többek között gyorshajtás, tilos jelzésen áthaladás, előzési tilalom, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt összesen 38 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést nyolc civil gépkocsi, két járőrautó és egy drón segítette.

Az év egyik legpofátlanabb sofőrjét rögzítették drónnal Szántódon - VIDEÓ

Az év egyik legpofátlanabb sofőrjét rögzítették drónnal Szántódon - VIDEÓ

Előbb visszatolatott a kereszteződésben a legbelső sávból, majd az egyirányú utcába ellenkező irányból behajtva gyorsan a füvön átsorolt a másik bekötőútra az az Audis Szántódnál, akit a rendőrök egy drón segítségével videóztak le, majd büntettek meg.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megkerülve vezetnek!