2020. 10. 30., Péntek, 15:18

Tanulságos videó egy csecsemő számára sürgősen vért szállító motoros megpróbáltatásairól - VIDEÓ

A YouTubera töltötte fel legutóbbi útját egy úgynevezett Vérlovag, aki motorral szállított Budapestről vért egy életveszélyben lévő csecsemő számára Veszprémbe.

A motoros miután kievickél a zsúfolt Budapestről az autópályán robog célállomása felé, de több alkalommal is láthatunk tőle igen veszélyes manővereket, köszönhetően az előtte haladók nemtörődömségének (pl. 7.45-nél) vagy épp pánikolásának  (pl. 45 percnél) mikor meghallják megkülönböztető jelzést maguk mögött. Az autósok nem mindig tudják, merre húzódjanak le, így a sávok között folyamatosan evickélve, néha nagyon szűk helyeken manőverezve száguld a Vérlovag.

Veszprémbe kellett egy csepp adag vért vinnünk egy 2 hónapos csöpp babának. A hosszú hétvége előtti délutáni csúcsforgalomban a sietés nem volt egyszerű feladat – bár nagyon sok autós példa értékűen segített. A videó hosszú, de végig eseménydús – és nagyon tanulságos! 

A motoros egyébként elképesztő hidegvérrel szeli a kilométereket, megköszönve a figyelmes autósoknak a segítséget. Elmondása szerint is ilyen esetekben nem kell mást tenni, mint indexel jelezni, hogy merre kívánunk lehúzódni, hiszen az ilyen motorosoknak nem kell sok hely, de mindig jeleznünk kell felé, mire készülünk.

Durva!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: