2020. 10. 07., Szerda, 11:22

Szülinapi meglepetést rejtettek el az Instagramban - Mutatjuk hol találjátok!

Ugyan csak egy apróságról van szó, mégis nagyon ötletes, ahogy a meglepetést a képmegosztó az alkalmazásába rejtette.

Apró figyelmesség az Instagramtól, amely a szemfülesek számára már biztos feltűnt, így sajátos új alkalmazásikonhoz juthattak a születésnapi meglepetésnek köszönhetően. A rejtett funkció egyébként mindenki számára elérhető, és mindezt felfedni nem is olyan bonyolult.

Egyszerűen lépjünk csak be az alkalmazásba, profilunknál menjünk a jobb felső sarokban található menüpontra, itt pedig irány a Beállítások. Itt viszont kezdjük el lefelé húzni a menüpontokat, míg felül minden hangulatjel elő nem bukkan, és fel nem tűnik a rejtett Ünnepelj velünk funkció!

A leírás szerint az Instagram születésnapjának megünneplése céljából ebben a hónapban módosíthatjuk az alkalmazás ikonját arra, amelyik a lentiek közül a leginkább tetszik. Köszönetet mondanak azért, hogy részesei vagyunk a történetüknek, és hogy az Instagramot használjuk saját történeteink megosztásához.

Az ikinok között feltűnik az eredeti 2010-es, a klasszikus 2011-es, a sose látott kódnévvel ellátott megjelenés előtti valamint különböző árnyalatokkal ellátott is. Ha kiválasztjuk, a készülékünkön ebben a hónapban így találhatjuk majd meg az Instát. 

Menő mi?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: