74nullanulla 74nullanulla

2020. 09. 24., csütörtök, 11:17

Alig egy pillanaton múlt a tragédia - A sorompót letörve hajtott rá a sínekre, mikor jött a vonat - VIDEÓ

Egészen hihetetlen videót osztott meg a rendőrség a Tolna megyei Simontornyán történtekről. Még szeptember 4-én este egy 65 éves hölgy a piros jelzés és a sorompó ellenére felhajtott a sínekre, és elképesztő szerencsével, de az utolsó pillanatban még pont sikerült elmenekülnie az érkező személyvonat elől.

Simontornya belterületén – a 64-es főúton – levő vasúti átjáróban közlekedett egy személygépkocsi vezetője szeptember 4-én az esti órákban, amikor a tilos jelzés ellenére – miután a sorompót letörte – áthajtott az átjárón, majd fennakadt a síneken. Alig egy másodpercen múlott, hogy az éppen akkor érkező vonat nem sodorta el. A sofőr még néhány percet vesztegelt a vasúti átjáró mellett, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A balesetet térfigyelő kamera is rögzítette.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben. Az eljárás során kiderült, hogy az autót egy 65 éves veszprémi nő vezette, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. Az asszony elismerte a bűncselekmény elkövetését, de arra magyarázatot adni nem tudott, hogy miért hagyta el a baleset helyszínét.  

 

Hihetetlen!