Aris Aris

2020. 09. 15., kedd, 10:58

Elvétette a lehajtót a kaposvári elkerülőn a Suzukis, majd az út közepén állt meg gondolkodni - VIDEÓ

Hajmeresztő mutatványról küldött videót olvasónk.

Szinte már naponta találkozni ilyen, és ehhez hasonló hihetetlen videókkal, melyeket a gyorsforgalmikon és autópályákon rögzítenek a kamerák. Ezúttal épp a kaposvári elkerülőn történtekről küldött számunkra egy hajmeresztő videót egyik olvasónk, melyen jól látszik, hogy a hétfő délután 4 óra utáni csúcsforgalomban egy Suzukis micsoda elképesztő manővert hajt végre a kaposvári elkerülőn.

A piros Suzuki tulajdonosa úgy tűnik, elvétette a lehajtót, ezért ahelyett, hogy továbbhajtana és a következő lehetőségnél hagyná el az elkerülőt, inkább fogta magát, és megállt az út közepén. Olvasónk elmondása szerint még ő, és a mögötte érkező két hatalmas kamion is időben ki tudta kerülni az út közepén rostokoló autóst, aki csak a mögötte érkezők figyelmességének, valamint annak köszönheti, hogy megúszta ép bőrrel, hogy épp nem jött senki szemközt, miközben a mögötte érkezők kerülték ki az út közepén álló autóját.

Így kapták el a rendőrök a kilométereken át a szembe sávban közlekedő autóst a 8-ason - VIDEÓ

Így kapták el a rendőrök a kilométereken át a szembe sávban közlekedő autóst a 8-ason - VIDEÓ

Még szombaton borzolta a kedélyeket az a hír, miszerint egy Volvós kilométereken keresztül haladt a forgalommal szemben a Veszprémet Várpalotával összekötő 8-as úton.

Mostanában egyre gyakoribbak a hasonló esetek, a minap egy, a forgalommal szemben közlekedő autósról számoltunk be, de nagy port kavart az a videó is, amely az M25-M3-as gyorsforgalmin készült, mikor egy autós az autóút közepén kívánt megfordulni, hatalmas balesetet okozva ezzel. A vétlen autóban ráadásul 4 gyermek is utazott.

 

Tessék jobban odafigyelni!