2020. 08. 06., Csütörtök, 10:29

Így repítette arrébb a menyasszonyt a robbanás ereje Bejrútban - VIDEÓ

Kedden egy hatalmas robbanás rázta meg Bejrútot, a friss hírek szerint legalább 135 halott és 5000 sérült van, az utcán tele vannak törmelékkel és romokkal, álmennyezetek szakadtak le és ablakok törtek ki szerte a városban.

Egy menyasszony épp az esküvői videóját forgatta melynek helyszíne annyira nem is volt közel a kikötőhöz, de mégis tökéletesen látszik, hogy több kilométerre a robbanástól is micsoda lökéshullám söpört végig a városon.

A menyasszony egyébként orvosként dolgozik Amerikában és három hete érkeztek Libanonba kizárólag az esküvőjük miatt, a robbanástól pedig még mindig sokkos állapotban vannak. A robbanás után visszamentek a szállodába ahol laktak, de ott is minden ablak kitört és romokban hevert az épület.

Két hete készültem a nagy napra, és mint minden más lány, én is nagyon boldog voltam, hogy férjhez megyek. Azt gondoltam a szüleim örülni fognak, hogy menyasszonyi ruhában láthatnak, és úgy fogok kinézni, mint egy hercegnő. Szavakkal leírhatatlan, ami a robbanáskor történt. Azon gondolkodtam hirtelen, hogy meg fogok-e halni, vagy hogyan fogok meghalni.

Többek között Magyarország is felajánlotta segítségét a város újjáépítésében. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: