2020. 05. 25., Hétfő, 10:40

A tetőn ért véget a kényszerszünet utáni első edzés a kaposvári csapatnak - VIDEÓ

Pénteken tartotta első tesztedzését a járványhelyzet miatti szünet után a kaposvári Team FV Pécsen, ami sajnos nem sült el úgy, ahogy azt szerették volna.

Az egyik balos kanyar ugyanis kifogott a pilótán, így az autójuk nagyjából 80 km/órás sebességgel borult bele az árokba. Szerencsére a páros egyik tagja sem sérült meg, viszont a biztonság kedvéért azért megvizsgálták őket a kórházban, amelyet másnap már el is hagyhattak.

A srácok velünk megosztották a felvételeket a balesetről, amelyen jól látszik a nagy sebesség, a kanyar, majd a látványos bukás is, ráadásul mindez a fedélzeti kamera szemszögéből. Még mindig keresik a hiba okát, a sofőr váltig állítja, hogy ő hibázott, ám a helyszíni felvételek és több néző szerint is műszaki hiba történt, és a futómű okozta a balesetet.

A kaposvári csapat munkáját ugyan kissé visszaveszi ez az apró malőr, azonban szerencsére minden alkatrészből rendelkeznek plusz tartalékkal, így a szerelőgárda - amint a karosszériás végez a javításokkal - már neki is tud esni az autó helyrepofozásának, a gyakorlás pedig addig a második számú autóval folytatódhat.

Szerencsére nem lett nagyobb baj, de legközelebb óvatosabban srácok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: