2020. 05. 04., Hétfő, 09:21

Új gépekkel, kibővített küzdőteremmel és fokozott higiéniai intézkedésekkel nyit újra a Fitness Aréna

A Fitness Aréna ugyan a korlátozások miatt bezárt, de nem állt meg náluk az élet hiszen az elmúlt heteket arra fordították, hogy felkészítsék a termet az újranyitásra. Új gépek érkeztek, bővült a küzdőtér és a tisztasági intézkedésekre is fokozott figyelmet fordítanak a jelenlegi helyzetben. 

Ahogy megírtuk a városban ők jelentették be elsőként, hogy május 5-el ismét várják az edzeni vágyókat a Fitness Arénában, mégpedig nem is akárhogyan, ugyanis a küzdőteret kibővítették egy 80 négyzetméteres területtel, ami funkcionális edzések lebonyolítására szolgál majd. 

Az edzőtermi részt átrendezték, így az újonnan érkező gépek a már meglévőkkel egyetemben 1,5 méterre kerültek egymástól. A falakon található fertőtlenítők számát növelték, biztonsági okokból pedig a szellőzőrendszert egyelőre nem kapcsolják be, amit ugyan tisztítanak majd folyamatosan, de ezt az időszakot az ablakok kitárásával oldják meg inkább.

Az újdonságok közé tartozik, hogy Kaposváron az edzőtermek közül egyedül náluk, mindenféle emberi kontaktust nélkülözve válthatunk jegyet vagy bérletet egy beléptető automatának és a pultra kihelyezett kártyaolvasóknak köszönhetően. Annyi változás van, hogy az edzésre érkezőket kérik, hogy az öltözőkben lehetőleg a legrövidebb időt töltsék. Azt viszont jó tudni, hogy higiéniai okokból jelenleg nem használhatóak a terem zuhanyzói. 

Ki várja már, hogy kedden megrohamozza őket?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: