2019. 02. 12., kedd, 16:00

Kaposvár legjobb koktélosának receptjei a farsangi bulihoz

Nyakunkon a farsang, amikor a jelmezválasztás mellett bizony a kedélyfokozó italok is előtérbe kerülnek. Nem szeretnénk, ha zavarba jönnétek a választásnál, ezért felkértük Gősi Bálintot, a környék legismertebb bártenderét, a DZSEM estek hivatalos koktélosát, hogy mutasson be nektek 3 fain koktélt, ami garantáltan meghozza a kedvet egy jó maszkabálhoz.   

 

Névjegy

Gősi Bálint 2003 óta foglalkozik koktélozással, akkor került ki az Egyesült Államokba, ahol egy ottani barátja tanította meg a szakma alapjaira. Később a Bols koktéliskolában pallérozta tovább amúgy is tekintélyes tudását, ahol márkanagykövet lett, így külföldön népszerűsítette a nagynevű márkát. A somelier és barista szakmával is közelebbi ismeretséget kötött, mindeközben pedig folyamatosan képezte magát koktél fronton is. Rengeteg elsőosztályú hajón dolgozott, többek között a Seabourn-ön, 2015-ben a floridai La Belle nevű hely bármenedzseri pozíciójából tért vissza Magyarországra, azóta itthon dolgozik, mint a környék egyik legképzettebb bártendere.

Bálintot az egész este folyamán megtaláljátok a koktélpultban, ha bármi kérdésetek van a koktélokkal vagy a szakmával kapcsolatban, kérdezzétek bátran! 

 

Ha ingyen szeretnétek bulizni a szombati DZSEM farsangon, játszatok velünk ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: