2018. 12. 24., Hétfő, 13:16

Kaposvár ismét összefogott! - Idén is minden család vágyait teljesíteni tudtuk!

Immár negyedik alkalommal szerveztük meg a Nagy Kaposvári Összefogást, mely során idén három nehéz helyzetben lévő családon segítettünk.

A rengeteg felajánlásnak köszönhetően - mind cégektől mind pedig magánszemélyektől – sikerült maradéktalanul teljesítenünk a családok vágyait, így megkönnyíteni életüket, szebbé téve karácsonyukat.

Nincsenek szavak azokra az örömteli pillantásokra és legördülő könnycseppekre, amelyek az ajándékok kiszállítása közben a hálás családtagok arcán feltűntek, ezáltal tudatosítva bennünk és minden segítő kaposváriban azt, hogy idén is segítettünk a rászorulókon.

A teljesség igénye nélkül, csak néhány példa mennyi mindent sikerült idén összeszednünk, mondhatni mindhárom család otthonát újrarendeztük sőt, Zsolnaiékat sikerült új albérletbe költöztetnünk, amelynek költségeit a következő hónapokra magunkra is vállaltuk. A költözésben természetesen segédkeztünk, miközben új háztartási gépekkel, heverőkkel, ágyakkal és a gyerekek számára rengeteg karácsonyi ajándékkal is készültünk.

Szilaséknál is újrarendeztük a lakást, a felajánlásoknak köszönhetően be tudtunk szerezni két emeletes ágyat és egy kanapéágyat is, melynek segítségével a fiatalok kényelmesen tudják majd álomra hajtani fejüket, persze csak akkor, ha a rengeteg karácsonyi ajándékot félre tudják tenni néhány pillanatra. A hibás mosógép is meg lett oldva, hiszen kicseréltük egy újra, ahogy Tiliczkiéknél is a régi hűtőt egy nagyobb, kombinált hűtőszekrényre tudtuk leváltani.

A felajánlásoknak hála hozzájuk is tudtunk három új ágyat vinni, így a gyerekek már kényelmesen tudnak majd aludni, valamint az új szekrényeknek hála, végre lesz hová pakolni a rengeteg karácsonyi ajándékot is, amit beszereztünk nekik.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki segített az összefogás során, és eme pillantásokkal kívánunk minden kedves olvasónknak Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: