74nullanulla 74nullanulla

2015. 10. 05., hétfő, 14:31

Dávidunk bebizonyította, hogy a hülyeség ragadós - kipróbálta a pinchingelést

A lentebb olvasható cikkünket írtam a legújabb, nyilvánvalóan óriási baromságról, miközben Dávidunknak az az ötlete támadt, hogy ő szívesen be is mutatná nektek a lényegét, természeten Szandi telefonjával. Nem is ragoznám tovább a dolgot, nézzétek meg milyen jól sikerült a project:

 

 

A fent említett cikk:

Sosem értettem azokat a Youtubeon található videókat, amelyeken az látható, amint épp a legújabb, legdrágább és legjobb telefonokat törik szét apró darabokra egy kalapáccsal, fűrészelik ketté vagy épp teszik bele egy turmixgépbe, majd utána elmondják, hogy lám ennyit bírt ez a telefon, nem szerepelt túl jól a teszten. De ugyan már… Egy normális felhasználó mikor megy neki láncfűrésszel a telefonjának? Én már ezektől a videóktól fogtam régen a fejem, de látva a legújabb őrületet rájöttem, hogy még közel se láttam mindent.

Mindenki emlékszik még a jeges kihívásra, amikor egy-egy vödör jeges vizet kellett a fejünkre borítanunk a kamera előtt ahhoz, hogy részt vegyünk a kihívásban, és ne szakítsuk meg a folyamatot. Na igen, de annak a kihívásnak volt értelme is, hiszen aki teljesítette az Ice Bucket Challenge-t, az elvileg egy kisebb összeggel hozzájárult az ALS betegség ellen küzdő alapítvány számlájához.

De az, aki az Extreme Phone Pinching kihívásnak tesz eleget, az a pénzét maximum az ablakon szórja ki ha ügyetlen…

Az új dili lényege ugyanis az, hogy lehetőleg minél újabb és minél menőbb telefonunk sarkát csípjük ujjaink közé és lóbáljuk a készüléket minél extrémebb helyek felett. Mégis milyen helyekre kell gondolni? Lehet olyan extrém mint például egy luxushotel legfelső emelete, egy hatalmas szakadék, vagy a hétvégi házunk medencéje fölötti terasz, de gondolhatunk olyan helyekre is mint például a vécénk, egy liftakna, vagy egy egyszerű csatornafedél. A lényeg az, hogy ha ezeken a helyeken elveszítenénk az uralmat telefonunk felett, akkor a készülék biztos, hogy használhatatlanná vagy elérhetetlenné váljon. Az alábbi videón összeszedtek nekünk pár idiótát, aki részt vett a kihívásban és telefonját halálra ítélte, a szerencsésebbek vagy ügyesebbek megúszták a telefonvásárlást, viszont voltak köztük olyanok is, akik búcsút mondhatnak készülékeiknek saját ostobaságuk miatt.

 

Nézzétek csak: