2024. 10. 05., Szombat - 2024. 10. 05., Szombat

Jótékonysági futófesztivált szervez a Rotary a Cseri parkban

Október 5-én szombaton a kaposvári Cseri parkba szervez fesztivált a Rotary Club.

“Tegyél a jövődért, és az egészségedért, mert hidd el megéri” jelmondattal szervez fesztivált október első szombatjára a kaposvári Rotary Club a cseri parkba. A fesztivál két fő pillére a jótékonyság és az egészség lesz, hiszen ingyenes szűrővizsgálatokkal, és egy kilométergyűjtő futórendezvénnyel készülnek az érdeklődőknek. 

Mutatjuk a részletes programokat:

10:00 - Megnyitó

10:00 - 17:00 Autókiállítás, ahol a kaposvári autókereskedők hybrid és elektromos meghajtású gépjárműveiket mutatják be

10:00 – 12:00 gyermekprogramok: közlekedésbiztonsági bemutató, KRESZ vetélkedő a Somogy Vármegyei baleset megelőzési bizottság közreműködésével

10:00 – Az egészséges Kaposvár 2030 keretében a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház dolgozói közreműködésével szűrővizsgálatok (vérnyomás, vércukor mérés, testtömeg index meghatározás, szájüregi szűrés, STROKE prevenciós szaktanácsadás, életmód tanácsadás)

13:00 – 17:00 Km gyűjtő futó rendezvény indul a Cseri park futó pályáján, ahol bárki részt vehet akár családosan, akár egyénileg. A futás célja, hogy közösen minél több km-t gyűjtsünk össze. A részvételhez online regisztráció szükséges. A részvétel díja felnőtteknek: 1000Ft, Diákoknak: 500Ft, 6 év alatti gyermekek részére a regisztráció ingyenes. A futóversenyen regisztrált résztvevőket a Rotary Club a helyszínen megvendégeli egy hot-dog és egy válaszható italra.

A regisztráció során befolyt bevételt a Kaposvári Rotary Club részben facsemete vásárlásra fordítja, melyet felajánlj a városgazdálkodás részére, valamint a kaposvári STROKE prevenciós központot támogatja.

 

A km gyűjtő futásra online az alábbi címen lehet regisztrálni: http://futas.rckaposvar.hu

Új elnöke lett a kaposvári Rotary Clubnak

Új elnöke lett a kaposvári Rotary Clubnak

Hétvégén tartották hivatalos Lánc-átadó ünnepségüket.

A futáson résztvevők között a kiállítók és a partnercégek felajánlásai révén nagy értékű tombola nyereményeket sorsolnak ki. A jó hangulatról és az inspiráló és hangos zenéről a DJ Ábel gondoskodik.

 

A fesztivállal kapcsolatos hírekért  kövessétek a Rotary Club Kaposvár Facebook odalát.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: