2024. 08. 22., Csütörtök - 2024. 07. 24., Szerda

Teljes a Strand Fesztivál programja - Mutatjuk a felhozatalt

Teljes a Strand Fesztivál programja. Augusztus 22-től 24-ig Zamárdiban a Chase & Status, Elderbrook és Alok, valamint a hazai élvonal kiválóságai lépnek fel. A rendezvény számos új helyszínnel és kulturális programmal készül.

A MOL Nagyon Balaton programsorozat kiemelt eseményén, a 12. Strand Fesztiválon huszonöt helyszínen csaknem kétszáz program várja a fesztiválozókat a Balaton partján. A koncertek mellett lesznek cirkuszi produkciók, podcast fesztivál, felépül a tó legmagasabb tornya, Strand Art címmel pedig kortárs képzőművészek sora érkezik.

 A három fő színpadon - MOL Nagyszínpad, a Petőfi Nagyszínpad és Dreher 4.0 színpad - egymást váltják a legnépszerűbb hazai előadók. Azahriah és a Halott Pénz csak Zamárdiban lép fel nyáron a Balatonon, érkezik Majka, a Bagossy Brothers Company, Krúbi, Beton.Hofi, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, a Valmar, T.Danny és Pogány Induló is. A nemzetközi mezőnyből a brit Chase & Status és Elderbrook, valamint a brazil Alok lép fel.

A vízparti Telekom Kraft Tábortűz vendége lesz Kiss Tibi és az Aranyakkord, Járai Márk, valamint a Carson Coma akusztik csapata Giorgióval és Barnival. A nagyszínpad programja minden nap éjfél előtt zár, a headlinerek után az FOH Club Stage-en a Smile, a Midlife Crisis és a Roma Soul gondoskodik hajnalig a ritmusokról. Szintén új helyszín a Rádió 1 Stage, ahol a dj-k közül a World is Mine és a Disco* S Hit csapata pakolja a lemezeket. Az MBH Influencer Club House lesz a Strand egyik központja, napközben a GlowStationben csillogó sminkre lehet jelentkezni, a látogatók kipróbálhatják a 360 fokos szelfi kamerát, esténként pedig Bruno & Spacc, LL Junior, T. Danny x K.Kevin biztosítja a zenét.

A teljes programért KATT IDE.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: