Nyereményjáték

3 éves a Pacsmag - Nyerj páros élményfestést!

Vége
1 helyes válaszadót sorsoltunk

Idén 3 éves lett a kaposvári Pacsmag élményfestés. A város egyik kedvenc kávézójából, az Eleven Kultúrbisztróból indult kezdeményezés mostanra kétszer nőtte ki az eredeti helyszínt, több mint ezer vendégnek okozott örömteli órákat és több mint 1500 kép született a foglalkozások alatt. 

De mi is az az élményfestés?

A résztvevők lépésről-lépésre, koordinátor segítségével készíthetik el önálló alkotásukat. Nem kell hozzá más, csupán némi kíváncsisággal társuló alkotó vágy. Előképzettségre nincs szükség, hiszen egy olyan környezetet teremtünk, megfelelő eszközökkel, koordinátorunk támogatásával, ami segít elvezetni az egyént, szunnyadó kreatív énjéhez. A cél a kiválasztott kép elkészítése és néhány óra alternatív szórakozás mellett, a kreatív tevékenységek előnyeit kamatoztatni, mint például a mindennapok stresszes helyzeteinek feloldása vagy a közösségi élet fejlesztése.

A Pacsmag sikeres három éve alatt a jótékonyságról sem feledkezett meg, tavaly közel 50 db képet ajánlott fel a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház gyermekosztályának:

A szülinap alkalmából különleges programokkal készül a Rippl-Rónai Fesztivál idejére. Hogy a koncert előtt vagy után átélhessétek az alkotás érzelmi kavalkádját, május 26-től 29-ig naponta vár benneteket egy-egy Rippl-Rónai kép festésére a Kontrássy utca 2. szám alá, ahol képvásár is lesz, melyen közel 300 festmény közül válogathattok!

Ha szerencsés vagy, másodmagaddal ingyenesen vehetsz részt a vasárnapi festésen, melyen Rippl-Rónai "Kalapos hölgy portréja"-t alkothatod újra.

Mit kell tenned?

1/ Lájkold a 74nullanulla Facebook és Instagram oldalát!

2/ Oszd meg a játékot!

3/ Töltsd ki az alábbi mezőket!

4/ Kommentben jelöld meg a barátodat, akivel szívesen elmennél az élményfestésre!

Sorsolás: május 26., 16 óra

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: