Nyereményjáték

Mozizz a Plazma Ponttal! Most 50 jegyet sorsolunk!

Vége
25 helyes válaszadót sorsoltunk
Nem akármilyen akciót ötölt ki a kaposvári Plazma Pont a nyár utolsó hónapjára, hiszen egészen elképesztő, 50 db mozijegyet sorsolnak most ki az olvasóink között!

Ráadásul ahhoz, hogy ezen jegyek egyikét megkaparintsátok nem is kell túl sok mindent tennetek, csak kövessétek az alábbi utasításokat.

Ahhoz, hogy a kérdésekre helyesen tudjatok válaszolni, kell némi felzárkóztatást is eszközölnünk, így mesélünk picit a kaposvári Plazma Pontról azoknak, akik esetleg nem ismernék a helyi központot. Az Áchim András utcában immár lassan két éve található meg a Plazma Pont, ahol napról napra kellemes és kifogástalan körülmények között várják a plazmaadókat, akik a kis uzsonnacsomag mellé nem titok, hogy minden alkalommal pénzt is kapnak a plazmaadásra fordított idejükért.

De mi az a vérplazma? A plazma a vér folyékony alkotórésze, egy szalmasárga folyadék, ami 90% vízből 10% fehérjékből áll. Ezek a fehérjék mesterségesen nem előállíthatók, viszont bizonyos gyógyszerek készítéséhez szükségesek. Ezért van szüksége ránk is a Plazma Pontnak és ezzel tudunk segíteni másokon. Ehhez első lépésként csak egy időpont kell, amit telefonon, weboldalon vagy személyesen kérhetünk a kaposvári Plazma Ponton.

Most, hogy már kicsit felzárkóztatok a Plazma világából, jöjjenek a kérdéseink, melyek megválaszolásával páros jegyeket nyerhettek a kaposvári Kultik moziba!

A belépők beválthatók bármely Kultik moziban, a hét bármely napján, 2D-s és 3D-s  filmekre, a premierek kivételével bármely előadásra szeptember 7-ig!

Mit kell tenned?

1/ Lájkold a 74nullanulla facebook oldalát!

2/ Lájkold a Plazma Pont Kaposvár facebook oldalát!

3/ Oszd meg a játékot!

4/ Jelöld meg a poszt alatt azt, akivel együtt mennél a moziba!

5/ Válaszd ki a helyes megfejtéseket!

6/ Irány a mozi!

A játék 2019. augusztus 23., 20 óráig tart, a nyertest pedig e-mailben értesítjük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: