Marek Marek

100 új munkahelyet jelent Kaposvárnak a ma átadott BM Heros üzemcsarnok - GALÉRIA

November 13-án átadták a BM Heros új, 3100 négyzetméteres kaposvári üzemcsarnokát a keleti ipari parkban. A tervek szerint az új beruházás mintegy 100 embernek adhat majd munkát, mely során a következő évben a cég 150 db szóló autóbuszt, 100 db csuklós autóbuszt és 50 db minibuszt gyárt majd le az új területen, ahol szervíztevékenységre is lehetőség lesz. Az épületben helyet kapott egy Oktatási és Innovációs Műhely is, amely a kaposvári szakképzésben tanuló hallgatók tanműhelyéül szolgál majd februártól. A megnyitón hatalmas meglepetés érte a KÖTÉL Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesületet, egy 60 millió forint értékű IVECO tűzoltóautóval ajándékozta meg őket a BM Heros Zrt. Az átadón Szita Károly polgármesteren és a BM Heros vezérigazgatóján kívül Gelencsér Attila képviselő is részt vett, aki bejelentette, hogy még egy ipari park épül a jelenlegi mellett Kaposváron, ami újabb munkahelyeket jelent majd. 

November 13-án átadták a BM Heros új, 3100 négyzetméteres kaposvári üzemcsarnokát a keleti ipari parkban. A tervek szerint az új beruházás mintegy 100 embernek adhat majd munkát, mely során a következő évben a cég 150 db szóló autóbuszt, 100 db csuklós autóbuszt és 50 db minibuszt gyárt majd le az új területen, ahol szervíztevékenységre is lehetőség lesz. Az épületben helyet kapott egy Oktatási és Innovációs Műhely is, amely a kaposvári szakképzésben tanuló hallgatók tanműhelyéül szolgál majd februártól.
 
András Barbarics látta (10:08)November 13-án átadták a BM Heros új, 3100 négyzetméteres kaposvári üzemcsarnokát a keleti ipari parkban. A tervek szerint az új beruházás mintegy 100 embernek adhat majd munkát, mely során a következő évben a cég 150 db szóló autóbuszt, 100 db csuklós autóbuszt és 50 db minibuszt gyárt majd le az új területen, ahol szervíztevékenységre is lehetőség lesz. Az épületben helyet kapott egy Oktatási és Innovációs Műhely is, amely a kaposvári szakképzésben tanuló hallgatók tanműhelyéül szolgál majd februártól