Teltházas borvacsorát tartott hétfő este a Jazztaurant, melyre mi is hivatalosak voltunk, így egy képsorozattal számolhatunk be a remek hangulatról és a konyhai csapat kifogástalan ételsoráról, mely a következő sorrendben került a vendégek elé: 1. Fogasfilé roston pisztráng kaviárral, pirított magos mikrosalátával 2. Rozmaringos jércemell rolád aszalt gyümölcsökkel, vajas karotta pürével 3. Sous vide sertésjava pancetta ropogóssal, francia rakott burgonya demi glace 4. Rosé szarvasgerinc áfonyás jus-vel, cheddar rétessel 5. Parmegiano Reggiano sufle. A vacsorát a GáBor és Pálinkaház pálinkái és a Veszprémi Pincészet borai kísérték.
2019. 10. 29., Kedd, 09:31
Parádésan sikerült a Jazztaurant első borvacsorája - GALÉRIA
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Mozdulj ki!
-
Augusztus 10 - Augusztus 14Kaposfest
-
Augusztus 23Az idei lesz az utolsó balatoni Beach Run mezítlábas futás
-
Szeptember 4 - Szeptember 6Rippl-Rónai Fesztivál
Top
Vid