A magyar csapattal vállvetve.
Magyarország a 24 országot felvonultató Bocuse d'Or gasztronómiai világversenyen az előkelő 13. helyet szerezte meg, emellett a magyar csapat érdemelte ki a „legjobb tál” különdíját, amely külön elismerés a kreativitásért és a kivitelezésért. A siófoki ifjú tehetség, Fodor Noel commis-ként erősítette a magyar csapatot.
Az idei verseny dobogósai Franciaország, Dánia és Svédország lettek, akik a világ legjobb séfjeit és konyháit képviselve álltak helyt. A magyar csapatot Kelemen Roland, a Hunguest Sóstó séfhelyettese vezette. Munkáját Fodor Noel, a siófoki commis, valamint Szabó László coach segítette. A csapatelnök szerepét Dalnoki Bence, a két Michelin-csillagos Stand Étterem sous-chefje töltötte be, aki az előző versenyen bronzérmet nyert, így már jelentős nemzetközi tapasztalattal érkezett.
A Bocuse d'Or rendkívüli kreativitást és szakértelmet követelt meg a versenyzőktől. A versenyre kötelezően elkészítendő fogások között szerepelt őzgerinc, amelyet csontosan és egy darabban kellett tálalni. Emellett kötelező volt a két szüzet, egy egész libamájat, valamint őzlapockából készült pitét felhasználni.
A versenyről a magyar csapat néhány képet is megosztott a Facebookon: