2024. 09. 20., Péntek, 09:14

Top 10 komédiába illő bűneset, avagy a legbénább magyar bűnözők történetei

Következnek az álcázás mesterei, a szaloncukor tolvajok és azok, akik úgy értenek a bűnözéshez, mint hajdú a harangöntéshez, de azért megpróbálták. 

A rendőrök időnként egészen elképesztő történetekkel találkoznak. Ezekből gyűjtöttek össze tíz, már-már komédiába illő bűnesetet:

1. Például a zuglói túszejtőét, aki évekkel ezelőtt a családsegítőben ejtett túszokat, elengedésükért cserébe két üveg kólát kért csupán. Sejthetjük, mi lett az eset vége, amit egyébként a takarítónő meg sem várt, mondván, vele ne szórakozzanak, neki lejárt a munkaideje.

2. Ott volt aztán a 12 éves kisfiú története, aki Nyíregyházán egy pékséget akart kirabolni, majd a helyszínre érkező rendőrök elől egy hűtőszekrényben bújt el.

3. Feltétlenül emlékezzünk meg a vokányi házasságkötő teremben felbukkant tolvajról, akinek néhány szaloncukor lett a zsákmánya!

4. Vagy arról a 29 éves férfiról, akinek ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát, és annyira félt, hogy nem kapja vissza, hogy bement a rendőrségre, és bevallott egy gyilkosságot, amiről a hatóság addig nem is tudott.

5. Egy fiatalember autót akart feltörni, ennek érdekében a gépkocsi ablakához vágott egy jókora terméskövet, ami az üveget nem zúzta be ugyan, viszont visszapattant az arcába.

 

Instant karma - Egy kővel próbálta meg betörni a taxi ablakát, az arcába kapta vissza - VIDEÓ

Instant karma - Egy kővel próbálta meg betörni a taxi ablakát, az arcába kapta vissza - VIDEÓ

Nem tudjuk miből van annak a taxinak az ablaka de az biztos, hogy jobban bírja mint a Tesla 2019-ben bemutatott, és azonnal összetört Cybertruck-ja!

6. Az egyik budapesti óvoda tárolójából valaki ellopott közel másfél millió forintot érő tisztítószert, törlőkendőt és vécépapírt, melyek egy részét hazafelé menet el is szórta, úgyhogy a nyomozóknak elég volt végigballagniuk az elhullajtott holmik mentén, aztán már csöngethettek is a tolvajhoz.

7. Az efféle listák kihagyhatatlan gyöngyszeme az a pesterzsébeti betörő, aki az idegen lakásban magához vett egy mobiltelefont és egy biciklilámpát, majd a sikeres akció örömére megivott egy üveg – ugyancsak a helyszínen talált – pezsgőt, végül befeküdt a fürdőkádba, és úgy elaludt, hogy a rendőrök is alig tudták felébreszteni.

8. Hogy pontosan miért, az nem derült ki, de Pécsett, az egyik Magyarürögi úti kocsmánál egy férfi és egy ittas nő magát FBI-ügynöknek kiadva igazoltatni próbálta a járókelőket – nem sok sikerrel.

9. Toplistánkon helyet kapott az a tolvaj is, aki (ráadásul egy térfigyelő kamera előtt) szerette volna kilopni a rendőrségi kisbusz GPS-ét, ám a sötétített üveg miatt nem vette észre, hogy a járműben egyenruhások ülnek.

10. Komédiába illő jelenet főszereplője volt az a férfi, akit viráglopás közben értek tetten. A tolvaj hirtelen ötlettel mozdulatlanná vált, ahogy később elmondta: megpróbálta magát kerti törpének álcázni. Szerinte azon bukott le, hogy túl sokat pislogott.

 

Parádés - Íme a világ legbénább betörője - VIDEÓ

Parádés - Íme a világ legbénább betörője - VIDEÓ

Kaliforniában kapták lencsevégre a világ valószínűleg legbénább betörőjét. 

Neked melyik a kedvenc sztorid?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: